Üldinfo

Toimumise kuupäev:
25.01.2017
Registreerimise lõpp:
23.01.2017
Asukoht:
Original Sokos Hotel Viru (Viru Väljak 4)
Hind: Liitu sooduspakkumistega
128 € + km

Häid töötajaid soovib endale iga ettevõte, mistõttu on aina tavalisemaks saanud töötajate üleostmine konkurentide poolt. Kuidas olla kindel, et töötaja ei vii teie ettevõttest saadud infot ja teadmisi konkurendi juurde? Kuidas leppida töötajaga kokku konkurendi juurde töölemineku keeld ning mida saab piirata? Konkurentsikeelu kokkuleppe sõlmimisest ja oluliseimatest konkurentsikeeldu puudutavatest kohtuotsustest räägib hinnatud tööõiguse spetsialist ja lektor Heli Raidve.

Programm

09:30 - 10:00

Registreerimine ja hommikukohv koos suupistega

10:00 - 12:00

Mida pidada silmas töötajaga konkurentsikeelus kokkuleppimises?

  • Heli Raidve

    Heli Raidve

    Heli Raidve Tööõigusabi OÜ, juhataja / jurist

  • Konkurentsikeelu olemus – mida täpsemalt saab piirata või keelata
  • Konkurentsikeelu kokkulepe – kas töölepingusse või eraldi kokkuleppena
  • Konkurentsikeeld töösuhte ajal – vorm, sanktsioonid
  • Konkurentsikeeld peale töölepingu lõppemist – kuidas vormistada, mida saab kokku leppida
  • Leppetrahv – kui suur, kuidas vormistada
  • Viimaste aastate olulisemad konkurentsikeeldu puudutavad kohtuotsused

Lisainformatsioon

Sündmuse tüüp:
Koolitus
Lektorite arv:
1
Sihtrühm:
Juhid, personalijuhid, keskastmejuhid
Õppemeetodid:
Õppe kestvus 2,3 AT. Interaktiivne loeng ning auditooriumi kaasatus, juhtumi analüüs
Loobumistingimused:
Kirjalikul teavitamisel 100% maksumusest kuni 04.01.2017; 50% maksumusest ajavahemikul 05.01– 17.01.2017. Kui loobutakse hiljem kui 17.01.2017 osavõtutasu ei tagastata ning arve kuulub tasumisele. Vaidluste lahendamise kord: Kõik konfliktid ning arusaamatused koolitatava ja koolitaja vahel lahendatakse kirjalike läbirääkimiste teel. Kaebustele reageeritakse seitsme tööpäeva jooksul koolituste ja konverentside projektijuhi ning tegevjuhi poolt. Kui kokkulepet ei saavutata, kuuluvad vaidlused lahendamisele kohtu poolt seadusega sätestatud korras.
Projektijuht:
Ragne Talv, tegevjuht
Toitlustus:
Jah
* Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus jätab endale õiguse teha kavas muudatusi.