Üldinfo

Toimumise kuupäev:
21.10.2020
Registreerimise lõpp:
19.10.2020
Kestvus:
8,8 AT
Asukoht:
Kultuurikatel
Hind: Liitu sooduspakkumistega
239 € + km
Meie sooduspakkumistega liitujatele kehtib soodushind kuni 27. septembrini 169€ + km

Mõni kokk ja restoraniärimees lihtsalt jaksab! Aastad lähevad mööda, naabrid loobuvad ja vahetuvad lausa regulaarselt, kuid nemad püsivad ikka nooruslikud, innovatiivsed ja edukad. Kust nad küll selle energia võtavad? Nagu ei pingutakski, aina naudivad oma tööd.

Paljud mõtlevad, et muidugi on lihtne olla õnnelik ja energiline, kui hästi läheb. Need, kes aga ise selles rollis on, mõistavad, et hästi läheb eelkõige siis, kui olla õnnelik ja teha seda mida armastad.

Kuidas loovad ja hoiavad oma restorane Eesti parimad? Kas asi on innovatiivsuses ning moodsates lahendustes? Või hoopis klassika ning traditsioonide austamises?

Milliseid roogasid kliendid täna austavad? Milline teenindus neid kütkestab? Millist restorani nad ikka ja jälle külastavad? Kas toitlustusmaailma trende juhivad kliendid või toitlustajad?

Kuna toitlustussektor on ärilises mõttes üks keerulisemaid, kus läbi lüüa, tekib paljudel küsimus, et kuidas siis ikkagi edukas olla ja luua klientidele parimat väärtust?

Ühest vastust sellele ei ole, sest kokkamist ei nimetata asjata kunstiks, mitte teaduseks. Konverentsil on osalejaid inspireerimas Eesti gastronoomia arvamusliidrid, kes arutlevad seljad koos, kuidas ning kuhu suunas minna, et Eesti toitlustussektor õitseks, kasvaks ning lõhnaks taevalikult

Üks on kindel – toitumine ei kao ühegi kriisi tagajärjel.

Konverents toimub saalis, kuid soovi korral on võimalik osaleda ka veebis otseülekande vahendusel ning küsida reaalajas esinejatelt küsimusi. Hind on mõlemal juhul sama.

Programm

09:00 - 10:00

Registreerimine ja hommikukohv

Kohvi ja kohvikokteile serveerivad Kafo baristad

10:00 - 10:15

Konverentsi avasõna

  • Joel Ostrat

    Joel Ostrat

    Maitseelamused Catering Peakokk, Restoranide MeatMarket, Cookbook, Truffe, Werner, Rahva Resto ning Fabrik partner

10:15 - 11:15

Kas zerowaste on tuleviku normaalsus? Kas restoranipidajad peaksid panustama talupidamisele?

  • Angelica Udeküll

    Angelica Udeküll

    Hestia Hotel Laulasmaa Spa peakokk, Eesti kulinaaria instituudi liige

  • Peeter Pihel

    Peeter Pihel

    Fotografiska peakokk, Eesti kulinaaria instituudi liige, aasta kokk 2008, Bocuse d’Or finalist

11:15 - 12:00

Trendid, Uskumused, Mõjutused, Harjumused

  • Tõnis Siigur

    Tõnis Siigur

    NOA restorani peakokk, Restoranide Tuljak, OKO, NCH, Paju Villa partner, Eesti kulinaaria instituudi liige, Parim kokk 2007, Bocuse d’Ori finalist

12:00 - 13:00

Lõuna serveerivad Tartu tippkokad

13:00 - 13:45

Tagasi juurte juurde: Kas klassika on tulevik?

13:45 - 14:15

Kuidas teha Lisamüüki?

14:30 - 15:00

Kokteili ja joogitrendid

  • Taavi Tenso

    Taavi Tenso

    Eesti Baarmenite Assotsatsiooni president

15:00 - 15:25

Kohvipaus koos suupistetega

15:25 - 15:55

Kuidas hoida kvaliteet stabiilselt kõrgel?

  • Vladislav Djatšuk

    Vladislav Djatšuk

    Restoran Tchaikovsky peakokk, Bocuse d`Or Eesti Akadeemia ja Eesti Kulinaaria instituudi liige

15:55 - 16:25

Hea teenindus, mis tagasi ei kuku

  • Rain Tunger

    Rain Tunger

    restoranide ÜLO, Rataskaevu 16, Väike Rataskaevu ning Pegasus partner

16:25 - 16:40

Kokkuvõtted ja lõpetamine

  • Joel Ostrat

    Joel Ostrat

    Maitseelamused Catering Peakokk, Restoranide MeatMarket, Cookbook, Truffe, Werner, Rahva Resto ning Fabrik partner

Lisainformatsioon

Sündmuse tüüp:
Konverents
Lektorite arv:
11
Sihtrühm:
Toitlustusettevõtete juhid (sh catering), peakokad, teenidusjuhid ning kõik teised teemast huvitatud isikud.
Õppemeetodid:

Õppe kestvus 8,8 AT. Interaktiivne loeng ning auditooriumi kaasatus.

Loobumistingimused:

Tellimusest taganemine on võimalik kui sündmuseni on jäänud rohkem kui 30 päeva (100% Tasu tagastatakse Kliendile). Osaline taganemine on võimalik 29 - 15 kalendripäeva enne Sündmuse toimumist (50% Tasu tagastatakse Kliendile). Tasu ei tagastata Kliendile ning arve kuulub tasumisele, kui sündmuseni on jäänud vähem kui 15 päeva. Tellimusest taganemiseks esitab Klient EKKKle e-kirja teel taotluse (info@eestikonverentsikeskus.ee), kuhu märgib Sündmuse nime ja kuupäeva ning osaleja nime, millest soovib taganeda.

Vaidluste lahendamise kord: Kõik konfliktid ning arusaamatused koolitatava ja koolitaja vahel lahendatakse kirjalike läbirääkimiste teel. Kaebustele reageeritakse seitsme tööpäeva jooksul koolituste ja konverentside projektijuhi ning tegevjuhi poolt. Kui kokkulepet ei saavutata, kuuluvad vaidlused lahendamisele kohtu poolt seadusega sätestatud korras.

Projektijuht:
Erik Perlin
Toitlustus:
Jah
* Eesti Koolitus ja Konverentsikeskus jätab endale õiguse teha kavas muudatusi.