Üldinfo

Toimumise kuupäev:
11.06.2015
Registreerimise lõpp:
09.06.2015
Asukoht:
Radisson Blu Hotel Olümpia (Liivalaia 33, Tallinn)
Hind: Liitu sooduspakkumistega
118 € + km

Sõiduauto kasutamine ettevõtluses nõuab põhjalikku tõendamist, et vältida hilisemaid arusaamatusi ning probleeme maksuhalduriga. Töösõitude tõendamiseks kasutatavat sõidupäevikut vormistatakse sageli ebakorrektselt ning tehakse mitmeid tüüpvigu.

Milliseid tõendeid on vaja töösõitude kohta koguda? Kuidas arvutada sõiduautoga seotud kuludelt sisendkäibemaksu? Mida peab teadma erasõitude tegemisest ametiautoga? Millised probleemid on detsembris jõustunud seadusemuudatusega üles kerkinud?

Seminaril jagab praktilisi teadmisi Ernst & Young Baltic AS-i partner ja tunnstatud maksukonsultant Ranno Tingas.

Kogu seminari vältel on võimalik nautida erinevaid jooke ning suupisteid!

Programm

09:40 - 10:00

Registreerimine

10:00 - 12:00

Sõidupäeviku korrektne täitmine ning sõiduauto sisendkäibemaks ja erisoodustus

  • Ranno Tingas

    Ranno Tingas

    Ernst & Young Baltic AS, partner, juhatuse liige ja maksunõustaja

Ranno Tingas
Ernst & Young Baltic AS, partner ja maksukonsultant

  • Kuidas tõendada sõiduauto kasutamist ettevõtluses?
  • Kuidas pidada korrektselt sõidupäevikut ja millised on tüüpilised vead?
  • Kui täpne peab olema sõidupäevik? Millal pole vaja sõidupäevikut?
  • Millised erisused on sõidukite puhul, mis pole sõiduautod?
  • Millised riskid kaasnevad, kui maksuametnik ei usu sõiduauto kasutamist 100% ettevõtluses?
  • Kuidas töötaja võib hüvitada erasõidud ning kuidas see mõjutab maksuarvestust?
  • Mida tähendab korrigeerimisperiood 2 aastat ja 5 aastat?

Lisainformatsioon

Sündmuse tüüp:
Seminar
Lektorite arv:
1
Sihtrühm:
Raamatupidajad, finantsjuhid, ettevõtete juhid ning teised teemast huvitatud.
Loobumistingimused:
Kirjalikul teavitamisel 100% maksumusest kuni 21.05.2015; 50% maksumusest ajavahemikul 21.05 – 03.06.2015. Kui loobutakse hiljem kui 03.06.2015 osavõtutasu ei tagastata ning arve kuulub tasumisele.
Projektijuht:
Piret Lauk, koolituste ja konverentside projektijuht
Toitlustus:
Jah