Üldinfo

Toimumise kuupäev:
25.08.2016
Registreerimise lõpp:
23.08.2016
Asukoht:
Radisson Blu Hotel Olümpia (Liivalaia 33, Tallinn)
Hind: Liitu sooduspakkumistega
188 € + km

Summeeritud tööaja arvestus tekitab jätkuvalt palju küsimusi. Koolitusel selgitab ning vastab tekkinud küsimustele tööõiguse tunnustatud spetsialist Niina Siitam. Lisaks räägitakse probleemidest, mis praktikas esile kerkinud seoses ületunnitöö, öötöö ja tööaja lühendamisega ning nende  hüvitamisega. Kõiki teemasid käsitletakse koos kohtulahenditega.

Programm

09:30 - 10:00

Registreerimine ja hommikukohv koos suupistetega

10:00 - 12:00

Summeeritud tööaja arvestus

  • Mis on tööaja summeerimine ja millal seda kohaldada?
  • Mis peab sisalduma tööajakavas?
  • Miks ja millal tööajakavas olevat tööaega vähendada ja kuidas see mõjutab töötasu suurust?
  • Kuupalgalise ja tunnipalgalise tasustamine tööaja summeerimisel
  • Tööaja ja töötasu arvutamine kui töösuhe lõppeb arvestusperioodi keskel
  • Ületunnitöö piirnorm ja hüvitamise probleemid
  • Tööpäeva lühendamine enne riigipüha
  • Kes on öötöötaja ja millised on tööaja piirangud?
  • Kohtulahendid

12:00 - 13:00

Lõunapaus

13:00 - 14:45

Koolitus jätkub

Lisainformatsioon

Sündmuse tüüp:
Koolitus
Lektorite arv:
1
Sihtrühm:
raamatupidajad, personalijuhid ja -spetsialistid, finantsjuhid, ettevõtete juhid ning teised teemast huvitatud.
Õppemeetodid:
Õppe kestvus 5 AT. Interaktiivne loeng ning auditooriumi kaasatus, juhtumi analüüs.
Loobumistingimused:
Kirjalikul teavitamisel 100% maksumusest kuni 03.08.2016; 50% maksumusest ajavahemikus 04.08 – 17.08.2016. Kui loobutakse hiljem kui 17.08.2016,  osavõtutasu ei tagastata ning arve kuulub tasumisele. Vaidluste lahendamise kord: Kõik konfliktid ning arusaamatused koolitatava ja koolitaja vahel lahendatakse kirjalike läbirääkimiste teel. Kaebustele reageeritakse seitsme tööpäeva jooksul koolituste ja konverentside projektijuhi ning tegevjuhi poolt. Kui kokkulepet ei saavutata, kuuluvad vaidlused lahendamisele kohtu poolt seadusega sätestatud korras.
Projektijuht:
Veronika Nuutmann, koolituste ja konverentside juht
Toitlustus:
Jah