Üldinfo

Toimumise kuupäev:
09.10.2019
Registreerimise lõpp:
07.10.2019
Asukoht:
Laitse Graniitvilla (Laitse, Kernu vald, Harjumaa)
Hind: Liitu sooduspakkumistega
269 € + km
Meie sooduspakkumistega liitujatele kehtib kuni 25. augustini soodushind 179€ + km

Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner.

Hõrgud road, särasilmne teenindus ning hubane interjöör on komplekt, mis ei jäta külmaks kedagi. Kuidas sellist tasakaalu saavutada ja mis veel tähtsam – hoida?

Toitlustusettevõtetele esitavad täna suurt väljakutset sobiva personali leidmine ja selle püsima jäämine. Y generatsiooni ootused tööandjatele on sootuks teised kui need on olnud seni. Kuidas saada atraktiivseks tööandjaks, kuhu parimad ennast ise pakkuma tulevad? Milline peab olema väljaõpe, mis tagab ootuspärase teeninduse?

Konverentsi eesmärk on tõsta Eesti toitlustuskohtade taset, nii klienditeeninduse, toidu valiku kui ka üldise kvaliteedi osas. Gastronoomia valdkonna arvamusliidrid räägivad 2020. aasta kõige aktuaalsematel ning põnevamatel teemadel.

Lisaks saab teada, kuhu suunas liiguvad gastronoomia tulevikutrendid ning millises suunas muutuvad kliendivajadused? Milliseid võimalusi ja väljakutseid gastronoomia suursündmus Tallinn Host City Bocuse d’Or Europe 2020 toitlustuskohtadele pakub ning kuidas selleks valmistuda?

Advertisement banner

Programm

09:20 - 10:00

Registreerimine ja hommikukohv koos suupistetega

10:00 - 10:05

Konverentsi avasõna

  • Rain Tunger

    Rain Tunger

    restoranide Rataskaevu 16, Väike Rataskaevu ning Pegasus partner ning teenindusjuht

10:05 - 10:45

Millised on kliendi vajadused täna ja tulevikus?

  • Piret Pusse

    Piret Pusse

    Restorani Dostojevski vanemkokk, Aasta Kokk 2017 ja Bocuse d\'Or 2019 kandidaat

  • Kes on meie kliendid täna?
  • Klientide sihtkohad tänasel päeval
  • Väikelinnade ja Tallinna erinevus menüü koostamisel
  • Klientide eelistused, vajadused ja soovid
  • Kuhu suundub Eesti köök?

10:45 - 11:30

Kuidas saada maksimaalset kasu Bocuse d´Or Europe korraldajamaaks olemisest aastal 2020?

  • Dimitri Demjanov

    Dimitri Demjanov

    Eesti Kulinaaria Instituudi asutaja, Bocuse d’Or Europe 2020 president

  • Tallinn Host City Bocuse d’Or Europe 2020 väljakutse ja võimalus.
  • Suureim riiklik saladus - Eesti köögi DNA
  • Eestlane - Euroopa uus kulinaarne generatsioon

11:30 - 12:00

Iga detail on oluline - toitlustuskoht, mis kutsub sööma

12:00 - 13:00

Lõuna

13:00 - 13:40

Teenindaja miinimum koolitusproramm, mis tagab ootustele vastava teeninduse

Olen pidanud korduvalt ümbermõtestama seda, milles seisneb teeninduse väärtus, kuidas ja kust see tekib. See teadmine on olnud koolituste loome aluseks--mis on selle sisu, metoodika, järeltegevused, rakendamine.

Meie alal puutume kokku, tahame või ei taha, efektiivse  ja optimaalse majandamisega. Tehes mingi kulu, ootame vähemasti 10 kordset tulemit. Kas ka teeninduskoolituses on nii? Kas on olemas mingi miinimum, mis toob nii palju tagasi? Aga äkki toob 100 korda?

13:40 - 14:20

Kuidas siseneda restoraniärist jaemüüki?

  • Kas orgaaniline kasv või võimendusega kasv?
  • Kas kohvikuäri väärtused sobivad tootmisettevõttele?
  • Jaeklientide/kettide valik
  • Tootearendus, testimine, lõpptarbija ootustele vastamine
  • Masinad või inimesed?
  • High end koogikunst, laiatarbe koogikunst

14:20 - 14:50

Kohvipaus

14:50 - 15:35

Toitlustusasutuste TOP 3 juriidilised murekohad

  • Marko Saag

    Marko Saag

    ATTELA Advokaadibüroo OÜ partner/vandeadvokaat; TTÜ finantsarvestuse õppetooli rahvusvahelise maksunduse lektor

  • Top 3 töövaidluskomisjoni teemad toitlustusasutuste valdkonnas
  • Kuidas ennetada?
  • Mida kaevatakse töötaja poolt?
  • Millised on tavapärased lahendid?
  • Kuidas ennast ettevõtjana kaitsta?

15:35 - 16:20

Kuidas hoida Y generatsiooni töötajaid teenindussektoris tööl?

  • Kaisi Kask

    Kaisi Kask

    LHV Panga aktiivmüügiga tegeleva meeskonna juht ja coach

  • Kuidas luua sellist töökeskkonda, et Y gereratsioon tööle tulla tahaks?
  • Mida nad ootavad?
  • Mis on nende jaoks oluline?
  • Kuidas neid tööl hoida ning motiveerida?

16:20 - 16:25

Konverentsi lõpetamine

Rain Tunger

Lisainformatsioon

Sündmuse tüüp:
Konverents
Lektorite arv:
8
Sihtrühm:
Toitlustusettevõtete juhid (sh catering), peakokad, teenidusjuhid ning kõik teised teemast huvitatud isikud.
Õppemeetodid:

Õppe kestvus 6,3 AT. Interaktiivne loeng ning auditooriumi kaasatus.

Loobumistingimused:

Kirjalikul teavitamisel 100% maksumusest kuni 17.09.2019; 50% maksumusest ajavahemikul 18.09 – 01.10.2019. Kui loobutakse hiljem kui 01.10.2019 osavõtutasu ei tagastata ning arve kuulub tasumisele.

Vaidluste lahendamise kord: Kõik konfliktid ning arusaamatused koolitatava ja koolitaja vahel lahendatakse kirjalike läbirääkimiste teel. Kaebustele reageeritakse seitsme tööpäeva jooksul koolituste ja konverentside projektijuhi ning tegevjuhi poolt. Kui kokkulepet ei saavutata, kuuluvad vaidlused lahendamisele kohtu poolt seadusega sätestatud korras.

Projektijuht:
Mari Teppo, eriprojektide juht
Toitlustus:
Jah
*Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus jätab endale õiguse teha kavas muudatusi.